Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Lalalalalala

Semalam ke Angsana jalan jalan , beli barang sikit tiba tiba aku sakit perut . Qila dah beriya nak makan ais krim McD , jadi layan kan lah . Dia beli Oreo Mcflurry , aku beli Milo Mcflurry dan Fifa Choco Top , Umi tukang habiskan yang mana tak habis . Tiba tiba Umi cakap nak makan Mcd ak ? Alang alang dah duduk kat situ , aku terus cakap tak nak , sebab aku rasa macam lain macam . Amik kau hari ni mengidam . Pastu balik , dah asar aku pun terus mandi solat .

Perut aku dah meragam dahhhhh . Dalam masa 3 jam tu ada lah 10 kali aku pergi toilet , sampai rasa macam nak bawak laptop masuk  toilet je , pastu aku rasa macam food poisoning , tapi makan apa ? So aku dah tak tahan google lah cara cara merawat penyakit aku ni . 

Ok , ada banyak tips , aku amik yang paling senang minum teh tanpa gula , kira yang kaw kaw punya ahh , jadi aku ke dapur . Ada bnyk teh ni , Teh Ahmad , Boh , Lipton , Dannnnnnn Teh Cameron perisa lemon . 
Aku pun amik yang perisa lemon tu , sebab beranggapan nanti tak lah rasa teruk sangat , at least ada rasa lemon . Aku minum habis satu cawan , tapiiiiiiii tak lama tu aku ulang alik toilet , lagi .

Aku pun call ayah aku suruh beli chi ku ta un , ok tak tau eja , Ni pun Sara Yasmin yang ajar makan . Telan 1 paket , ok lah kejap aku tidur . Dan pukul 1 aku bgn pergi toilet , setiap 1 jam aku terbangun pergi toilet . Memang tak tidur ah aku malam tadi . 

Rasa macam nak , warghhhhhhhhhhhhhh . Tapi pagi aku bgn awal sebab tak selesa perut aku ni , dan hari ni baru sekali ke toilet , macam nak ok je Alhamdulilah lah (: 

Google . 
Jadi aku ada baca kat blog orang yang untuk hilangkan cirit birit ni salah satunya ialah , minum teh tanpa gula , kaw kaw punya ahhh . Berkesan lah jugak .