Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Sabar kan lebih baik

Aku agak bad mood pagi tadi , bila hasrat aku nak buat Mcd Delivery di tentang oleh ayah aku , tapi takpe , dia dah janji malam nak tebus .

Jadi protes aku berpanjangan , aku tak makan apa apa dari pagi sampai sekarang , sebab aku memang bad mood , malam tadi aku tak tidur , nanti aku buat post pasal tu , tgklah kalau rajin . So lepas ayah aku keluar je pagi tadi aku pun turun igt nak call Mcd , huh derhakanya .

Pastu pikir balik , sabar je la sampai tghr macam tak biasa pulak , jadi aku pun duduk lah kat bawah tgk tv iklan mop lantai , tiba tiba hon berbunyi , aku igt mak aku ke apa rupa rupanya .


Ok aku tipu , tak kan lah Fed Ex plane kot , mesti lah van kan . Eh cop cop bila masa aku call Fed Ex ni , ke McD punya motor pancit , tapi bila masa aku call McD ? Hmmm , tiba tiba teringat sesuatu ! Haaaaaaa

Aku dengan girangnya sign , bawak bungkusan naik ke atas dengan pisau dapur , dengan ghairah nya membuka bungkusan


Sekarang aku percaya , kalau kita tak dapat apa yang kita inginkan , Allah merancang sesuatu yang lebih baik untuk kita cuma kita kena tunggu dan sabar .

Walaupun benda ni tak boleh makan , sabar je laaaaaa lapar :D Terima Kasih Umi , Abah , walaupun dah setahun berlalu , hari ni genap setahun tu .

8 comments:

Arina Azlee said...

Homai ! hadiah for apa ni ? :o

Sh Athirah said...

PMR , hahaha . dah lama baru dapat

Arina Azlee said...

at least okay :) eh why dapat yang dia hantar punya ? beli online ka :o

Sh Athirah said...

Tak lah , HSBC ada buat rewards .

Dia potong credit card

Tu yang post tu .

Arina Azlee said...

Ohhhhhh okay okay faham :)
Treasure it well okay XX

Sh Athirah said...

So do your braces :)
Thanks btw .

sara yasmin said...

ur dream came true!
wish i get it by my own also!
hahaa

Sh Athirah said...

Amin !