Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Bukan Angry Bird


Ok , memang semua iklan internet tak boleh percaya , tapi sebab burung Churp Churp ni comel sangat dan aku tergoda , sorry lah cair sangat . Senang cerita kalau korang nak buat duit , sikit-sikit boleh pergi Kenny Rogers tiap minggu join je benda ni ,

Macam mana ? Macam Nuffnang ahh gitu , I'm seriously not good in explanation , tapi kalau aku bawak geng buat benda ni dapat untung , kalau korang bawak geng sign up pun boleh untung . Macam Tu lah . So Klik Sini  untuk sign up ok :)

4 comments:

sara yasmin said...

sh,dah ready untuk thn dpn?

Sh Athirah said...

Kalau tanya ready ke tak , sampai bila bila kita tak ready .

Whatever it is we have to face it :)

sara yasmin said...

huhu....let's go girl!

Sh Athirah said...

Insyaallah , setahun je lagi sara