Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

School


Memandangkan dah masuk sesi persekolahan baru , semua benda bertukar di MRSM Batu Pahat . Walaupun tak lah 100 % lain tapi , still ada rasa kelainan nya . Biasalah tahun baru . 

Roomates

Pertama sekali roomate . Mestilah lah berubah kan , dan aku satu bilik dengan Nina :D Yang selalu kemaskan barang aku , Harharhar , sorry Nina kalau aku asyik bersepah je . Aku selesa dengan roomate aku setakat ni , everything is fine now , and i'm hoping it to be fine until the end , tough year kot 

Classmates ? 

Proud to tell you guys , I am vandarian since I am in form 1 until now :') Teheee terharu la sei . Classmate tak berubah sangat , ada few changes je , tapi deskmate berubah , Thanks Shuq jadi mentor kami semua , I'll appreciate you very much . And thanks Sara for being my deskmate for 2 years . 

Shazleen , welcome to Vanda , I can see that you yourself are trying to get used to the class , and looks like you are used to it , kan ? So welcome back classmate . 

DS Mates 

Will be ever after forever since form 2 kan kita makan kat situ , memang tetap ahh :D Sorry lah kepada yang lain kalau kteorg over bising , sebab kalau korang try duduk situ pun , you guys going to do the same things , sumpah lawak . Tapi kalau bising sangat sorry sangat . Hahahaha

I will never forgot those laughs and jokes with you guys . 

Overall 3 weeks dekat maktab , so far so good , i'm hoping for the best after this . I love the new environment     
and I am going to do my very best in everything there since this is the year , the last year .

No comments: