Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Assalamualaikum , kum kum

Sumpahan Kum Kum , ok la . Ada seram ada tak , just nice kot sampai membuatkan aku terjerit 2 kali kat wayang , Errr . Walaupun kiri kanan aku tarik aku ketakutan . Biasalah tgk wyg dengan orang penakut memang macam gitu .

Lepas tgk wayang , jalan jalan jalan jalan cari tempat makan kat CS last last cross ke JB Sentral , makan KFC , air tumpah . Memang sirap ahhhh ,

Lepas makan pergi ke Zoo Johor , yang terlebih beli tiket , sedekah lah RM2 kat zoo kan , bagi beli singa makan lebih sikit , sebab singa dia kurus sangat . :p












Mari melawat Johor :)

No comments: