Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

1 Vanda 2008 MJSCBPJ :D

1 Vanda 2008 :]

bermula lah dulu dgn president kelas kami ;;


Haziq ;; kuat merajuk ,kkdg bertanggungjawab gile kkdg tak,gile game pnye budak :p

aidiel;;budak comel :] HAHA,gile pandai ini budak .asyik ranking no 1 kat kelas .

faris;;jauhilah die sblm trkena wabak bajet !heh,byk peminat .

firdaus ;HES ,perasan,kau baek dgn ramai org bole takk ?

saddiq;;raja pecut maktab :] HAHA ,jugee ramai peminat .suke buat muke !

amir;;hantu biru block B ,die selalu suruh kteorg tgk die jadi hantu mlm2 kat block B :]

irfan;;gile sensetif,kalau mintak maaf msti org maafkan pnye :]

alif;;baek laa jugak ,rakan sekepala irfan&&saddiq .

zulfikri;gile pnye pendiam ,tapi terer melukis :] dan bdk plg rajin sekali !

afiq;;budak tak bole simpan rahsia,tapi baek .

naufal;;kawan baek afiq tpi bole jugaak simpan rahsia .




Bermula dulu dgn vice president kami ;;

ain;;kwan baek aku :]mcm budak2 tapi dia gile best .

yanie;;grrr,satu kepala hotak aku .die best jugaa .

farahin;;pandai&&rajin :]tanye jerk ape dia bole jwp pnye .

mirae;;comel,comel&&comel gile ily !

lynn;;tegas ,tapi die ok laa jugak&&bertanggungjawab :]

alifah;;budak rajin !24 jam belaja ,smpai peninggg .

reana;;roomate ku :]

nisa;;lawaaa gileeeeeeeeee :D baek plak uh .

diana;;fakar !!!!HAHA ,diana baek gile .

sikin;;tak tau laa,hr aku kkdg bole layan kkdg tak bole .

amylia;;pendiam gile kat blkg .


diana;;pendiam kat kelas tapi kat asrama kteorg bisingg :p

najah;;pandai jugak BLABLABLA .

shazleen;;ratu catwalk,comel gile :]

nina;;partner ku,baek .baju 24 jam string jerk .

sara;;LDK .bertanggungjawab,setiap prep msti die jerit 'prep!jgn bising laa!'

syera;;comel :]]


itu laa die kisah kelas saya :] deorg best ,tak kira homeroom same ke tak kteorg kawan kann ?ily<33

No comments: