Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Evening,ily ok !

Hr ni pegi main kat luar bersame jiran jiran trsygg aku :) just miss the past past time .


hang out ptg ptg same same .rindu gile kat korg.main bola sepak tadi,tapi its more like futsal la kot .kterog main tiga lawan tiga.





Area rumah aku semua perepmpuan main yang area rmah sane ,jauhh sikit laki laki yang main.


bola kterog gile jauh kkdg sampai kat deorg nanti derog sepak sepak dulu baru bagi.HAHA





HMM,i'm sure i'll miss this time nanti:( grr,yang dah lame tak nmpk pon nmpk :) main kumpulan kteorg menang.Kamalia laa super kumpulan aku.dia la yang sepak sampai jauh jauh,ade yang sampai masuk longkang lagi doe .





terer betul dye.main sampai 9-3 .RAWRR ,kumpulan aku menang :D YEAYY

Dulu lagiii best :) petang laa waktu yang paling di nantikan .Tapi mase tu kecik kecik lagii laa,or more like tak matangg :p



p/s: arghhhhh help mee :/





No comments: