Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Grey is a Gay :p




Meet Grey my pet,cat :) HAHA,well a few yrs ago,he got his grandpa who died because of a stupido mouse:(
Ade ke patut tikus tu pegi gigit kaki Pussy(Grey's grandpa) smpai rosak.HUH,Grey is a persian cat and of course laa jantan yang menjadi kegilaan betina yang gatal dekat luar sana.Kucing laa tapi:)

he really close to my father.Kalau Abah balik mesti dia naik atas ikut abah duduk kat dalam bilik abah.Gedik betul,aku tak rapat dengan dia.Sbb takut laa jugak kat kucing.Tapi takde laa sampai lari lari kalau dia datang.tu farihin laa,cousin aku.Gile takut dekat kucing.Tapi normal la tu,sbb aku takot hamster.

Fifah&Rafidah got hamster deorg bela satu cage.NAME:Romeo & Juliet.GAHAHA.Kadang kadang midnight nanti bunyi laa hamster tu .Memekak betul:) HAHA,well i want to have a husband that loves animal.yang mcm kucing ke hamster pon bole la rabbit ke tapi bukanye ular biawak cicak lipas tu semua dah laa.

p/s:fish are friend not for eat :)







No comments: