Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Super power lalat :]

hello:)akhirnye sy kembali ke mktab semule :] arghh bestnye.tapi weekend nie dh balik,homesick jugakk la.ni pon post kat mkmal bitara.gayahh !bedahh,kau nak turun pukul bape hr nie? mule laa terpekiik terlolong semua org bile dah tak same block :( waaa.sye dpt bilik yang same !GAHAHA tapi katil tak same doe ,huh sedih betul hmm?kelas of course laa vanda wei .hidup vanda kann.thn nie kelas f2 streaming bego jek .so aku di kalgn pelajar yang biase biase shj .


gahh,CK kembali semula bersame cerita cerita yang lagi comel .HAHA perasan gile minah nie .hmm,kali nie aku dapat super power bunuh lalat ,memndgkn deorg kate aku agak kebe' iaitu kepala besar.syikin gajah :0 kuat oww,melly pelampung yang ddk kat lombong ain HAHA kng zafirah leher panjang diana pulak shrek.aqilah dan najah join jugakk tapi super power deorg masih belom di kesan


eh eh kterog skrg dh bole outing :) hr tu pegi summit beli buku how to be popular kat popular.GAHH kelakar jerk cite tu .tapi sedang membace .syikin kate selamat melly tk ikot kalau tak nnt nak naik bridge takk bole sbb dy terlalu berat HAHA


mama ?ajar mathematics best sei and and and skrg aku dh byk mkn gule gule :) tamak haloba betul !ustz selalu igtkn doakan rkyt palestin.insyallah ok :)


Ya Allah selamatkan rakyat palestin dan jadikan mereka yang sudah mati,syahid .Amin .kenape dunie penuh dgn kekejaman ?bile kite nak hidup bebas tanpa ancaman dr sesiape pun ?

No comments: