Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

You jump I jump


heyy,holiday is coming soon,sbgai pljr yang brsklh di asrama penuh ,aku takk sabar nak balik :)yeayyy balik ni mcm mcm nak buat .Uncountable .tapi ckp jerk buat tak jugakk.homesick ? : bole laa jugak!of course babe cuti sbln lebih ddk dkt rumah lps tu kene balik mktb sape takk homesick kann ?

and and Melly goeslow akn tumpng aku,tapi belum bgtau abah .later laa :) tak cukup duit syiling nak call,nnt byk byk bende nak cakap !eh eh tau tak ape mksd nie ? Ya bunaiyaa ? maksud nye wahai anak anak ku .Ustz selalu ckp mase kuliah pagii :0

skrg nie dkt mkmal bitara psp .betul betul depan aku ade banner SCOPE is here tuhh :) HAHA comel jek wane hijau .zamrud weyyy .kecohh betul laa.malas nak pack brg :/ mlm smlm prep hr tu dah cerite ke belum yang aku tgk titanic WAHH best gile .dulu penh tgk,tapi mase otak mereng lagi.ape jek aku phm ?hehe best laa cerite tu .U jump i jump :) sweet gile.aku ade rantai bentuk love ,lps tu aku tnjk kakt kakak aku,THE HEART OF THE OCEAN tauu aku pnye rantai ! dye replied : otakk kau ! best gilee la cerita tu .kecoh pnye minah.romantik weyy !

petang smlm wktu riadah .main ape ?nenek nenek alaa yang kene tutup mate cari org tuhh HMM ramai gile batch aku main,aku pun kene jadi nenek :\ sedih betul .HAHA ok laa wey
mase agama nak hbis nie.Buhbye :)
p/s: deorg selalu ckp u jump i tgk .HAHA

No comments: