Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Tapi esok masih ada.








well,huh blog ni ditulis oleh kehendak hati:)kalau nak diikutkan malas .tapi huh nak jugak tulis.aiseyy,skrg ni semua dah lain,lain sgt.dah tak mcm dulu.kterog dah berpisah.dah buat hal msg msg .ade yang stay kat jb ssi.ade yang kat jauh sana .so dah tak mcm dulu .

the point is,rindu gile dekat kauu,GAHH :) tibe tibe rase mcm ni.Yolaa,hati tk tenteram kot .huh:( bole tak ulang balik dari awal .nak sgt ulang.menyesal gileeeeee .srs babe menyesal.

hidup nie mmg palat,tapi esok masih ade.

baru jek tgk kami the movie.best laa cerite tu.imagine ,u lost one of yr best friend?forever?gosh .gile laa .and now i lost many of them ,

bknye deorg meninggal ke ape,as i said before,semua dah buat hal msg msg.huh tga sedih gile.rindu korg semua especially you.

dekat myspace tgk gmba korg terubat sikit rindu,pelik gile:(

p/s:aku tak tau !!!!

No comments: