Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Random


Kadang kadang sesuatu benda tu akan jadi lebih jelas kalau kita duduk berbincang , face to face cakap apa yang sepatutnya , walaupun susah , pedih , malu atau tak yakin .

But what I did towards you , I think is clear enough . Walaupun feedback tak sempat , tapi aku rasa that was fair enough , apa yang aku simpan selama ni , aku dapat luahkan . Dan terima kasih atas feedback kau baru baru ni , walaupun tak face to face , aku rasa aku ok dengan jawapan kau tu .

Apa yang aku harap lepas ni , go on hidup mcm biasa . Habis apa yang perlu dihabiskan , buat apa yang dipertanggungjawab kan , dan lepas semua dia habis , I'll always pray we will go stronger and longer , Insyaallah .

Terima kasih sebab selalu buat aku kuat , ada masa aku susah , ada masa aku senang , buat aku ketawa dan buat aku annoy kkdg , mcm mana besar harapan kau , mcm tu lah besarnya harapan aku . Aku akan terus percaya yang Sungai Nil tu ditakdirkan untuk Mesir <3

1 comment: