Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Take Care :(

Aku tertidur semalam masa tengah main phone, dalam pukul 12.20 macam tu. Errr, ttbe 4.30 terbangun, sebab dengar bunyi mcm org call eh. Bunyi mcm aku yang call org tu, tau kan bunyi dia mcm mana, ttbe tengok selak selimut selak selak selak, Ya Allah kat kaki aku dan aku tertekan.

Hmmmmmm....

Tau tak, aku tertekan no siapa. Memang agak tak sangka. Hmmm, SHAZLEEN! Hahahaa. Ya Allah aku terus tengok tarikh, ok baru 4 hari bulan shaz pergi PLKN 5 kan. So subuh tu, dia text aku,

Shep, terharu aku kau call 4 pagi, doakan perjalanan aku selamat pergi balik.

Aku pelik lahhhh, kan dia cakap dia gi 5 hari bulan. Ya Allah salah tarikh :p Aku pun text dia semua, dan terus text Zaf, Isra wish mereka. Zaf esok, shaz yang hari ni. Ok pape pun Take care Zaf, Shaz, Isra, jangan hitam sangat k. Alaaaaaaaaaaaa sedih pulak.

muka aku seram nak mampus. Bye

Conclusion aku, aku tertekan no kau masa tertidur sebab Allah nak tunjuk dekat aku, yang kau pergi hari ni, dan aku patut wish kau :') Shazleen. Hahaha

No comments: